Stuck in Time is gespecialiseerd in hoogstaande reparaties en restauraties van mechanische uurwerken, antieke klokken, zakhorloges, mechanische polshorloges, wijzerplaten en andere oude mechanica. Daarbij kan gedacht worden aan oude sextanten, kompassen, bascules, barometers, barographen, schrijvende manometers, snelheidsmeters etc..
 
Veel onderdelen worden in huis vervaardigd om de afhankelijkheid van derden te minimaliseren en het uurwerk in oorspronkelijke staat te herstellen. Dit aspect brengt tevens met zich mee dat kosten in de hand worden gehouden. Door de jaren heen heeft Stuck in Time haar vele klanten naar tevredenheid geholpen.

 

Home
Reparatie & reparatie
Projecten
Werkplaats
Contact
Stuck in Time - Sitemap
Klokken
Vintage polshorloges
Zakhorloges
Speeldozen
Wijzerplaten
Barometers
Diversen

Diverse Mechanica

Op deze pagina vindt u voorbeelden van diverse mechanica waaraan door Stuck in Time is gewerkt. Aangezien de technieken hard- en zachtsolderen, draaien en frezen, spotwelding, graveren, slijpen, polijsten, oven harden etc. etc. aanwezig zijn is het mogelijk om allerlei antieke gebruiksvoorwerpen te restaureren\repareren.
 
 
 
 
 
 
Het zelf vervaardigen van ontbrekende onderdelen kan daarbij een uitkomst bieden. Zo hebben wij diverse zilveren gebruiksvoorwerpen zoals kandelaars, theepotten, vorken, lepels, fotolijsten, kurkentrekkers alsmede modellen van auto's of treinen hersteld en kleine reparaties aan houten dozen verricht.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polshorloges - Reparatie & restauratie Speeldoos - Reparatie & restauratie
Zakhorloges - Reparatie & restauratie Barometers - Reparatie & restauratie
Wijzerplaten - Reparatie & restauratie Klokken - Reparatie & restauratie
   
Horlogering & Loepje - Projecten Gelede Armband - projecten
Lifesaver - Projecten  
   
Foto's Werkplaats - Werkplaats Apparatuur - Werkplaats
Gemaakte onderdelen - Werkplaats Gerestaureerde uurwerken - Werkplaats
 
 
Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel over de diensten van Stuck in Time? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met Stuck in Time via onderstaand formulier. Klaas van Dijk neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. Een bevestiging hiervan wordt naar uw emailadres gestuurd.
 
Indien u bijlagen en\of foto's wilt toevoegen kunt u het Stuck in Time Contactformulier gebruiken.
 

 

REACTIE FORMULIER
  • id
  • date time
    calendar